Climate Comedy Night voor gemeenten

 
 

Climate Comedy Night voor gemeenten

Breng op een ludieke manier het klimaat onder de aandacht bij je bewoners!

Het is de manier om het klimaat op een ludieke manier onder de aandacht te brengen bij bewoners en bedrijven binnen je gemeente. De Climate Comedy Night is een uitgewerkt en getest concept. De vorm is een stand up comedy avond en het gaat over het klimaat. Zo brengt het zoveel mogelijk mensen op een luchtige manier in aanraking met klimaatverandering. Voor gemeenten geeft HIER de naam en het concept in licentie uit. Dat betekent dat bedrijven, stichtingen, gemeentes etc. dit concept in licentie kunnen gebruiken om een eigen Climate Comedy Night te organiseren.

Wat krijg je:
- Recht om naam en beeldmerk Climate Comedy Night te gebruiken
- Handboek organisatie Climate Comedy Night
- Stappenplan organisatie Climate Comedy Night
- Het gemak om de gehele organisatie uit te besteden

En daarnaast:
• Kunnen wij helpen een Climate Comedy Night in jouw gemeente te organiseren


Enthousiast? Neem contact op

De Bespaarkaart 

Wil je met je bewoners aan de slag om energie in en om het huis te besparen? Gebruik de Bespaarkaart als hulpmiddel. Het brengt energiebesparende maatregelen op een speelse manier van klein tot groot ter sprake; van tochtstrips plakken tot het nemen van spouwmuurisolatie. Op de Bespaarkaart komt in 3 varianten. De eerste variant met 5 acties is hieronder al beschikbaar. Maak je bewoners extra blij: zorg dat je voor elke gespeelde level een passende beloning hebt klaar staan.

Bespaartkaart downloaden - pdf

Met het betrekken van bewoners bij de warmtetransitie bereik je meer. Gemeenten en woningcorporaties zetten middelen in om samen met bewoners op weg te gaan naar aardgasvrije wijken. Hoe doe je dat, participatie? Wij leveren een aantal werkvormen aan.

Meer weten?
Neem contact met ons op. 


2

 

 

 

 

 

 

20201118-224349-hiercomedy-mno-photo-9812

 

 

 

kleinere-goedzak

micheile-henderson-sot4-mzhyhe-unsplash