Climate Comedy Night

 
 

Climate Comedy Night ook in jouw gemeente?

Wij willen heel Nederland in beweging brengen om iets te doen aan het klimaatprobleem. Het liefst doen we dat op een zo leuk mogelijke manier. Maar klimaatverandering is een groot en complex probleem.

Met de Climate Comedy Night creëren we een moment in het jaar waarop we even luchtigheid brengen in dat grote probleem, want lachen geeft lucht! Daarna kunnen we, hopelijk, met goede moed en volle kracht verder werken aan de oplossing.

Breng het klimaat op een ludieke manier onder de aandacht bij je bewoners!

Juist omdat Klimaatstichting HIER heel Nederland in beweging wil brengen, hebben we het je makkelijk gemaakt. Er ligt een handboek voor je klaar over de organisatie van de Climate Comedy Night en we hebben ook de kennis en kunde in huis om de avond daadwerkelijk te organiseren of je op bepaalde punten te ondersteunen of te adviseren.

We willen natuurlijk wel de kwaliteit hoog houden, dus het is de bedoeling dat je het onder het merk Climate Comedy Night organiseert met de gebruikelijke communicatie uitingen en volgens bepaalde richtlijnen. Voor jullie alleen maar makkelijker om een professionele avond neer te zetten!

ccn-ka

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van de Climate Comedy Night in jouw gemeente? Neem contact op!