SlimmeBuren overzicht

 
 

Het SlimmeBuren overzicht ook in jouw gemeente?

Neem het SlimmeBuren overzicht op in jullie duurzaamheidsbeleid, laat het onderdeel zijn van de wijk- en gemeentebrede aanpak voor de verduurzaming van woningen, creëer goodwill, bouw aan de community en gebruik het platform om bewoners en bewonerinitiatieven in jouw werkgebied te inspireren, motiveren én activeren!

Over het SlimmeBuren overzicht

Herken je dit? Je overweegt je huis te isoleren of zonnepanelen te plaatsen, maar wat zijn de kosten, hoe zit het met de energiebesparing, en bij welke uitvoerder moet je zijn?

In het SlimmeBuren overzicht delen buren hun ervaringen en tips over energiebesparende maatregelen. Filter op postcode, type woning of maatregel en vind een SlimmeBuur die antwoord geeft op jouw vragen!

sbo-sg-abo-2023-1

SlimmeBuren overzicht: wat krijg je & wat levert het op?

Het SlimmeBuren overzicht zorgt ervoor dat bewoners uit jouw gemeente die al aan de slag zijn met energiebesparende maatregelen, zichtbaar worden. Zo kunnen zij hun buren enthousiasmeren hun woning ook te verduurzamen. Op naar meer en meer duurzame maatregelen in de gemeente!

Daarnaast geeft het SlimmeBuren overzicht jullie als gemeente de mogelijkheid mee te liften op een communicatiestrategie rondom isolatie en zonnepanelen én is het een tool voor initiatieven en coöperaties om zichzelf en hun leden als duurzame ambassadeurs op de kaart te zetten.

Vind de SlimmeBuren in jouw gemeente!

Wij van HIER denken met je mee over hoe je het SlimmeBuren overzicht kunt uitrollen in jouw gemeente, helpen je met de communicatie en kunnen een kaart met alle SlimmeBuren in jouw regio embedden op jullie website.

Zichtbaarheid van energiecoaches vergroten

De praktijk leert dat energiecoaches, -fixers, -klussers en -ambassadeurs in een gemeente zichzelf graag kenbaar maken via het SlimmeBuren overzicht. Het maakt deze groene pioniers makkelijker vindbaar voor bewoners, en het levert een extra ingang om bewoners verder te helpen. Wil je hier ook mee aan de slag in jouw gemeente? Dat kan! Wij bekijken graag samen met jou wat er nodig is, zowel digitaal als in print. 

Meer weten?

Het gebruik van het SlimmeBuren overzicht is gratis voor alle abonneehouders van het klimaatabonnement, tenzij hier iets anders over wordt afgesproken. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het SlimmeBuren overzicht in jouw gemeente? Neem contact op!

sbo-sg-abo-2023-2 2

Downloads

Hieronder vind je de verschillende onderdelen uit de communicatiekit van het SlimmeBuren overzicht*. 

* De downloads zijn alleen zichtbaar voor ingelogde bezoekers. Ben je al abonnee? Log dan hier in.