HIER klimaatabonnement

Met je bewoners op weg naar een aardgasvrije wijk

 
 

Aan de slag met wonen zonder aardgas

Gemeenten staan voor de opgave om voor 2050 wonen zonder aardgas te realiseren. Dat kan alleen in samenwerking met bewoners. HIER zet haar kennis en ervaring op bewonerscommunicatie- en participatie om in praktisch materiaal en stelt het beschikbaar in het klimaatabonnement. Wil je als gemeente, woningcorporatie of energie-initiatief aan de slag met bewonerscommunicatie over ‘wonen zonder aardgas’? 

Zo werkt het >

 

 

20 Extra inlogs per abonnement

Ondersteun de stakeholders in de warmtetransitie door ook hen toegang te geven tot de toolkit bewonerscommunicatie in het klimaatabonnement. Als gemeente met een klimaatabonnement kun je tot max 20 extra inlogs aanvragen, voor collega's, maar ook voor externen met wie je samenwerkt. Denk aan een inlog voor het warmtebedrijf, de woningcorporatie, bewonersinitiatieven, het energieloket en communicatie- en adviesbureau’s.

Vraag extra inlogs

 
 
 

Wie zijn al klimaatabonnee?

Al 80 gemeenten en 1 woningcorporatie zijn lid van het HIER klimaatabonnement. Zij hebben de eerste concrete stappen gezet in bewonerscommunicatie over wonen zonder aardgas. Ook provincies en omgevingsdiensten kunnen klimaatabonnementen afsluiten en inlogs uitgeven aan gemeenten, bewonersinitiatieven, energieloketten, wijkambassadeurs en meer. 

 
 

Benieuwd naar de inhoud van het HIER klimaatabonnement? 

Vraag een proefabonnement aan. Hiermee krijg je voor een maand vrijblijvend toegang.

Ik wil een proefabonnement aanvragen

Ik wil in gesprek over de mogelijkheden via Teams