SlimmeGemeente

 
 

SlimmeGemeente ook in jouw gemeente?

Neem het SlimmeBuren overzicht op in jullie duurzaamheidsbeleid, laat het onderdeel zijn van de wijk- en gemeentebrede aanpak voor de verduurzaming van woningen, creëer goodwill, bouw aan de community en gebruik het platform om bewoners en bewonerinitiatieven in jouw werkgebied te inspireren, motiveren én activeren!

Over het SlimmeBuren overzicht

Herken je dit? Je overweegt je huis te isoleren of zonnepanelen te plaatsen, maar wat zijn de kosten, hoe zit het met de energiebesparing, en bij welke uitvoerder moet je zijn?

In het SlimmeBuren overzicht delen buren hun ervaring, tips en advies over energiebesparende maatregelen. Filter op postcode, type woning of maatregel en vind een SlimmeBuur die antwoord geeft op jouw vragen!

sbo-sg-abo-2023-1

SlimmeGemeente: wat krijg je & wat levert het op?

Het SlimmeBuren overzicht zorgt dat bewoners met energiebesparende maatregelen zichtbaar worden. Zo kunnen zij hun buren enthousiasmeren ook hun woning te verduurzamen. Op naar meer en meer duurzame maatregelen in de gemeente! Daarnaast geeft SlimmeGemeente de mogelijkheid mee te liften op een communicatiestrategie rondom isolatie en zonnepanelen én is het een tool voor initiatieven en coöperaties om zichzelf en hun leden als duurzame ambassadeurs op de kaart te zetten.

Wij van HIER denken met je mee over hoe je het SlimmeBuren overzicht kunt uitrollen in jouw gemeente, helpen je met communicatie, kunnen een kaart met alle SlimmeBuren in jouw regio embedden op jullie website, richten een speciale campagnepagina in op het SlimmeBuren overzicht en houden je met periodieke rapportages op de hoogte van de groei.

Voor de dienst 'SlimmeGemeente' vragen we een bijdrage van 2500 euro per jaar.

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van het SlimmeBuren overzicht in jouw gemeente? Neem contact op!

sbo-sg-abo-2023-2 2

Downloads

Hieronder vind je de verschillende onderdelen uit de communicatiekit van het SlimmeBuren overzicht*. De gemeenten die al aan de slag zijn met SlimmeGemeente kunnen hier gebruik van maken.

* De downloads zijn alleen zichtbaar voor ingelogde bezoekers. Ben je al abonnee? Log dan hier in.