Zo werkt het

 
 

Voor wie?

Met het HIER klimaatabonnement kun je direct aan de slag met de bewonerscommunicatie over wonen zonder aardgas. Je krijgt vrije toegang tot communicatiematerialen zoals teksten, foto’s, filmpjes en bewonersvragen. Daarnaast kun je met het bewonersspel ‘HIER begint het’ bewoners voorbereiden op wonen zonder aardgas door ze met elkaar een buurtinitiatief te laten vormen. Zo pak je als organisatie op een positieve manier je regierol en informeer en betrek je de bewoners bij wonen zonder aardgas.

Gemeenten, woningcorporaties en bijvoorbeeld ook samenwerkingsverbanden zoals een omgevingsdienst en provincie kunnen een abonnement afsluiten. We vragen een jaarlijkse bijdrage die afhankelijk is van het formaat (aantal inwoners of aantal woningen).

 

Prijzen naar formaat

Bekijk hier de staffel met prijzen op basis van aantal inwoners of aantal woningen: de actuele prijzen.

  • Bij het afnemen van het HIER klimaatabonnement ontvang je tot max 20 inlogcodes waarmee je een jaar lang onbeperkt toegang hebt tot een online omgeving. Hier staan alle diensten en producten bij elkaar. Iedereen die bij de samenwerkende partijen werkzaam is, kan een persoonlijke inlogcode aanvragen.
  • Organisaties die lid zijn hebben het volledige recht om alle teksten, beeldmateriaal en filmpjes vrij te gebruiken op de eigen website, in folders en andere communicatie-uitingen.

 

 

Wat krijg je?

Met het HIER klimaatabonnement krijg je toegang tot kant-en-klaar communicatiemateriaal:

  • Heldere teksten, factsheets met alternatieven voor aardgas;
  • antwoorden op veelgestelde vragen van bewoners;
  • voorbeelden en tips voor social media;
  • video’s, animaties en infographics om over te nemen;
  • online beeldbank met vele toepasselijke foto’s op het thema warmtetransitie;
  • templates voor posters en flyers die je op maat kunt maken voor jouw organisatie.

Algemeen

 

Klimaatabonnee worden?

Als je benieuwd bent naar de inhoud van het HIER klimaatabonnement dan kun je inzicht vragen naar welke materialen beschikbaar komen voor klimaatabonnees. Vraag daarvoor een proefabonnement aan. Hiermee krijg je voor 4 weken vrijblijvend toegang. Het proefabonnement stopt automatisch.

Wil je meteen een abonnement afsluiten voor jouw organisatie? Zoek contact met Martine van Harten, zij regelt het voor je. enitraM.[antispam].@hier.nu of bel 06-18538534